RESIDENTIE DAKOTA - 12 luxe en energiezuinige appartementen!

Serviceflat

Stadswaag 22/0201, 3930 Hamont-Achel
Ref: App. 2.4 - Stadswaag 22 bus 0201, Hamont
2 slaapkamers
2 badkamers
Bouwjaar: 2019

Omschrijving

Centrum Hamont, 12 luxe en energiezuinige appartementen!!

Voor 3-D rondleiding en volledig informatie kijk op:

WWW.APPARTEMENTENHAMONT.BE.BE

APPARTEMENT OP TWEEDE EN DERDE VERDIEPING 2.4, prijs op aanvraag
*Vermelde prijs is incl. berging en autostandplaats en excl. registratierechten (10% op de grondwaarde), BTW (21% op de constructiewaarde) en notariskosten (excl. kosten).

Dit penthouse is een van de parels in RESIDENTIE DAKOTA. Dit prachtige penthouse straalt een en al klasse uit! De zijgevels zijn bijna volledig in hoge aluminium ramen voorzien en geven op drie plaatsen toegang tot het unieke leefterras van maar liefst 49m²!! Op zomerse dagen schuift u de schuiframen aan alle zijden open en creëert u een prachtige buitenruimte die een enorme luxe uitstraalt. Om het open en luxe gevoel te accentueren is het terras rondom voorzien van glazen balustrades. Het terras geeft uitzicht op het prachtige groen en biedt u het comfort om de hele dag van de zon en het buitenleven te genieten. De unieke luxe van dit penthouse is doorgetrokken naar de ruime greeploze keuken met composiet werkblad en kastenwand met extra groot kookeiland! Het penthouse beschikt over een grote master bedroom, een badkamer met inloopdouche, apart toilet en berging. Via de trap bereikt u een extra verdieping wat u luxe en privacy biedt door een zeer grote tweede slaapkamer, complete tweede badkamer met ligbad, toilet en een extra berging. Via de lift bereikt u de ondergrondse parkeerplaats en berging. Kortom, dit unieke penthouse voldoet aan alle eisen voor een stijlvol leven!
Slaapkamers: 2
Oppervlakte: 128m²
Oppervlakte terras: 49m²

LUXE ENERGIEZUINIGE RESIDENTIE!!

ARCHITECTUUR
RESIDENTIE DAKOTA is een zeer imposant luxueus ontwerp met maximaal wooncomfort dat de nieuwe eyecatcher in het centrum van Hamont zal worden.
Het ontwerp is een creatie van extra grote aluminium raampartijen met zeer riante leefterrassen en verticale belijning van uitspringende gevelelementen, die overlopen in een fraai dak met karaktervolle dakkappellen.
Het resultaat is een harmonieus eenvormig gebouw van exclusieve, energiezuinige appartementen en penthouses, met zichten op een prachtig groene omgeving. Wonen in RESIDENTIE DAKOTA betekent wonen in klasse en stijl!

LIGGING
Uniek aan de locatie van deze exclusieve nieuwbouwresidentie is het feilloos samengaan van een centrumligging aan de zijde van de Stadswaag en de groene achterzijde volop op de zon georiënteerd. Alle belangrijke voorzieningen zoals horeca, supermarkten, winkels, scholen, station en bushalte bevinden zich op wandelafstand.
De residentie beschikt over een comfortabel toegankelijke ondergrondse parkeergarage, tegelijkertijd kan er vlot bovengronds geparkeerd worden langsheen de Stadswaag.

COMFORT
RESIDENTIE DAKOTA bestaat uit een mix van 12 luxe energiezuinige appartementen en penthouses. U vindt hier alle troeven om aangenaam en ruim te wonen pal in het centrum van Hamont. De comfortabele zuid/west georiënteerde appartementen met imposante raampartijen, die het daglicht binnenhalen, zorgen voor een fris en ruimtelijk gevoel. De uitpandige, zeer ruime terrassen, nodigen uit om van het heerlijke buitenleven te genieten en kijken uit over de gezamenlijke privétuin en het achterliggende groen.
De comfortabel toegankelijke ondergrondse parkeerplaatsen en bergruimtes zijn middels twee aparte liften te bereiken en zorgen voor een goed hedendaags comfort. Modern wonen is ook een weerspiegeling van een levensstijl. Maximaal wooncomfort, energiezuinig en een uitgebreide veiligheid zijn eisen die worden gesteld aan het wonen van morgen. Deze uitgebreide veiligheid komt mede terug in de centrale inkomdeuren van het gebouw die voorzien zijn van een volautomatische meerpuntssluiting van buitengewone klasse. Daarnaast kan een videofoonsysteem natuurlijk niet ontbreken in deze residentie.

DUURZAAM
Door de toepassing van hoogwaardige materialen en technieken voldoen de appartementen zowel qua energie als akoestiek aan de nieuwste normen. Daarnaast zijn alle bergingen voorzien van een elektriciteitspunt om uw elektrische fiets te kunnen opladen.

Volledig overzicht op www.appartementenhamont.be
Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Niet ingegeven
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
Keukentype Geïnstalleerd
Badkamer type Ingericht
Verwarming Aardgas
Vloerverwarming ja
Schrijnwerk buiten Aluminium
Beglazing Dubbel glas
Videofoon ja
Lift ja
Aansluiting riolering ja
Prijs Info op kantoor
Aantal douches 1
Aantal parkeerplaatsen 1
Afstand tot winkels 100 m
Afstand tot school 100 m
Bouwjaar 2019
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 2
Aantal wc's 2
Nieuwbouw ja
Staat Nieuwe staat
Aantal verdiepingen 2
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven
E-peil 30

Panden in de buurt