Omschrijving

Centrum Hamont, 12 luxe en energiezuinige appartementen!!

Voor 3-D rondleiding en volledig informatie kijk op:

WWW.APPARTEMENTENHAMONT.BE

APPARTEMENT OP EERSTE VERDIEPING 1.4, € 289.305,00
*Vermelde prijs is incl. berging en autostandplaats en excl. registratierechten (10% op de grondwaarde), BTW (21% op de constructiewaarde) en notariskosten (excl. kosten).

Appartement 1.4 is een van de parels in RESDIDENTIE DAKOTA. Dit prachtige penthouse-appartement straalt één en al luxe uit. De zijgevels zijn bijna volledig in hoge glazen aluminium ramen voorzien en geven op maar liefst drie plaatsen toegang tot het prachtige grotendeels overdekte leefterras van 58m²! Op zomerse dagen schuift u de schuiframen aan alle zijden open en creëert u een prachtige buitenruimte die een enorme luxe uitstraalt. Om het open gevoel te accentueren is het terras rondom voorzien van glazen balustrades. Het terras geeft uitzicht op een groene omgeving en biedt u de mogelijkheid om de hele dag van de zon te genieten. De unieke luxe van dit appartement is ook naar binnen door vertaald, in het bijzonder door middel van de prachtige greeploze keuken met composiet werkblad, ruime kastenwand en een extra groot kookeiland! Verder zijn zowel de master bedroom als tweede slaapkamer uitgerust met openslaande hoge ramen. Daarnaast beschikt het appartement over een badkamer met inloopdouche, dubbele lavabo, apart toilet en berging. Met behulp van de lift of trap komt u bij de ondergrondse parkeerplaats en berging. Dit appartement is werkelijk om van te dromen!
Slaapkamers: 2
Oppervlakte: 103m²
Oppervlakte terras: 58m²

LUXE ENERGIEZUINIGE RESIDENTIE!!

ARCHITECTUUR
RESIDENTIE DAKOTA is een zeer imposant luxueus ontwerp met maximaal wooncomfort dat de nieuwe eyecatcher in het centrum van Hamont zal worden.
Het ontwerp is een creatie van extra grote aluminium raampartijen met zeer riante leefterrassen en verticale belijning van uitspringende gevelelementen, die overlopen in een fraai dak met karaktervolle dakkappellen.
Het resultaat is een harmonieus eenvormig gebouw van exclusieve, energiezuinige appartementen en penthouses, met zichten op een prachtig groene omgeving. Wonen in RESIDENTIE DAKOTA betekent wonen in klasse en stijl!

LIGGING
Uniek aan de locatie van deze exclusieve nieuwbouwresidentie is het feilloos samengaan van een centrumligging aan de zijde van de Stadswaag en de groene achterzijde volop op de zon georiënteerd. Alle belangrijke voorzieningen zoals horeca, supermarkten, winkels, scholen, station en bushalte bevinden zich op wandelafstand.
De residentie beschikt over een comfortabel toegankelijke ondergrondse parkeergarage, tegelijkertijd kan er vlot bovengronds geparkeerd worden langsheen de Stadswaag.

COMFORT
RESIDENTIE DAKOTA bestaat uit een mix van 12 luxe energiezuinige appartementen en penthouses. U vindt hier alle troeven om aangenaam en ruim te wonen pal in het centrum van Hamont. De comfortabele zuid/west georiënteerde appartementen met imposante raampartijen, die het daglicht binnenhalen, zorgen voor een fris en ruimtelijk gevoel. De uitpandige, zeer ruime terrassen, nodigen uit om van het heerlijke buitenleven te genieten en kijken uit over de gezamenlijke privétuin en het achterliggende groen.
De comfortabel toegankelijke ondergrondse parkeerplaatsen en bergruimtes zijn middels twee aparte liften te bereiken en zorgen voor een goed hedendaags comfort. Modern wonen is ook een weerspiegeling van een levensstijl. Maximaal wooncomfort, energiezuinig en een uitgebreide veiligheid zijn eisen die worden gesteld aan het wonen van morgen. Deze uitgebreide veiligheid komt mede terug in de centrale inkomdeuren van het gebouw die voorzien zijn van een volautomatische meerpuntssluiting van buitengewone klasse. Daarnaast kan een videofoonsysteem natuurlijk niet ontbreken in deze residentie.

DUURZAAM
Door de toepassing van hoogwaardige materialen en technieken voldoen de appartementen zowel qua energie als akoestiek aan de nieuwste normen. Daarnaast zijn alle bergingen voorzien van een elektriciteitspunt om uw elektrische fiets te kunnen opladen.

Volledig overzicht op www.appartementenhamont.be

Financiële info

Prijs Info op kantoor

Geografische info

Adres Stadswaag 22, Bus 0101
Gemeente Hamont-Achel (3930)
Omgeving Stad

Overige Info

Aantal parkeerplaatsen 1
Afstand tot winkels 100 m
Afstand tot school 100 m
Fietsenberging ja

Bebouwing

Bouwjaar 2019
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Aantal wc's 1
Nieuwbouw ja
Staat Nieuwe staat
Verdieping 2
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven
E-peil 30

Comfort

Keukentype Geïnstalleerd
Badkamer type Ingericht
Verwarming Aardgas
Vloerverwarming ja
Schrijnwerk buiten Aluminium
Beglazing Dubbel glas
Videofoon ja
Bijkeuken ja
Lift ja
Aansluiting riolering ja

Ruimtelijke ordening

Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Niet ingegeven
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee

Panden in de buurt