Omschrijving

GELIJKVLOERS APPARTEMENT 0.1, € 850/mnd
*Vermelde prijs is incl. berging en autostandplaats en incl. gemeenschappelijke kosten

Dit prachtige doorzon appartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping. De luxe van zowel de zon aan de voor- als achterzijde van de leefruimte en keuken zorgt voor maximale lichtinval. Het appartement beschikt verder over een mooie master bedroom, een tweede ruime slaapkamer, badkamer, voorzien van dubbele lavabo en inloopdouche, berging en apart toilet. Vanuit de living loopt u het deels overdekte privé terras op dat overgaat in de gemeenschappelijke tuin. Via de lift bereikt u de kelderverdieping waar zich de parkeerplaats en berging bevinden.

Fijn om weten: het appartement werd reeds volledig nieuw geschilderd opgeleverd!

Slaapkamers: 2
Oppervlakte: 89m²
Oppervlakte terras: 15m²

LUXE ENERGIEZUINIGE RESIDENTIE!!

ARCHITECTUUR
RESIDENTIE DAKOTA is een zeer imposant luxueus ontwerp met maximaal wooncomfort dat de nieuwe eyecatcher in het centrum van Hamont zal worden.

Het ontwerp is een creatie van extra grote aluminium raampartijen met zeer riante leefterrassen en verticale belijning van uitspringende gevelelementen, die overlopen in een fraai dak met karaktervolle dakkappellen.

Het resultaat is een harmonieus eenvormig gebouw van exclusieve, energiezuinige appartementen en penthouses, met zichten op een prachtig groene omgeving. Wonen in RESIDENTIE DAKOTA betekent wonen in klasse en stijl!

LIGGING
Uniek aan de locatie van deze exclusieve nieuwbouwresidentie is het feilloos samengaan van een centrumligging aan de zijde van de Stadswaag en de groene achterzijde volop op de zon georiënteerd. Alle belangrijke voorzieningen zoals horeca, supermarkten, winkels, scholen, station en bushalte bevinden zich op wandelafstand.

De residentie beschikt over een comfortabel toegankelijke ondergrondse parkeergarage, tegelijkertijd kan er vlot bovengronds geparkeerd worden langsheen de Stadswaag.

COMFORT
RESIDENTIE DAKOTA bestaat uit een mix van 12 luxe energiezuinige appartementen en penthouses. U vindt hier alle troeven om aangenaam en ruim te wonen pal in het centrum van Hamont. De comfortabele zuid/west georiënteerde appartementen met imposante raampartijen, die het daglicht binnenhalen, zorgen voor een fris en ruimtelijk gevoel. De uitpandige, zeer ruime terrassen, nodigen uit om van het heerlijke buitenleven te genieten en kijken uit over de gezamenlijke privétuin en het achterliggende groen.

De comfortabel toegankelijke ondergrondse parkeerplaatsen en bergruimtes zijn middels twee aparte liften te bereiken en zorgen voor een goed hedendaags comfort. Modern wonen is ook een weerspiegeling van een levensstijl. Maximaal wooncomfort, energiezuinig en een uitgebreide veiligheid zijn eisen die worden gesteld aan het wonen van morgen. Deze uitgebreide veiligheid komt mede terug in de centrale inkomdeuren van het gebouw die voorzien zijn van een volautomatische meerpuntssluiting van buitengewone klasse. Daarnaast kan een videofoonsysteem natuurlijk niet ontbreken in deze residentie.

DUURZAAM
Door de toepassing van hoogwaardige materialen en technieken voldoen de appartementen zowel qua energie als akoestiek aan de nieuwste normen. Daarnaast zijn alle bergingen voorzien van een elektriciteitspunt om uw elektrische fiets te kunnen opladen.

Financiële info

Prijs € 765,00
Gemeenschappelijke kosten € 85,00

Geografische info

Adres Stadswaag 20, Bus 0002
Gemeente Hamont-Achel (3930)
Omgeving Stad

Overige Info

Vrij op onmiddellijk
Aantal douches 1
Aantal parkeerplaatsen 1
Afstand tot openbaar vervoer 5 m
Afstand tot winkels 100 m
Afstand tot school 100 m
Instapklaar ja
Fietsenberging ja

Bebouwing

Bouwjaar 2021
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Aantal wc's 1
Nieuwbouw ja
Staat Nieuwe staat

Comfort

Keukentype Geïnstalleerd
Badkamer type Ingericht
Verwarming Aardgas
Verwarmingsketel Individueel
Vloerverwarming ja
Schrijnwerk buiten Aluminium
Beglazing Dubbel glas
Videofoon ja
Bijkeuken ja
Lift ja
Aansluiting elektriciteit ja
Meter voor elektriciteit Individuele meter
Aansluiting riolering ja
Meter voor aardgas Individuele meter
Aansluiting telefoonlijn ja
Aansluiting Internet ja
Aansluiting waterleiding ja
Meter voor waterleiding Individuele meter

Ruimtelijke ordening

Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee

Panden in de buurt