Geografische info

Adres Ploegdries 33
Gemeente 3920 Lommel

Omschrijving

!! AUTOSTANDPLAATS EN BERGING INBEGREPEN IN PRIJS !!

LIGGING
CORNERSTONE is gelegen in het hartje van Lommel, in de nieuwe stadsontwikkeling “Ploegdries”. De autoluwe zone zorgt voor rust en comfort en dit terwijl u in het levendige centrum woont. Alle belangrijke voorzieningen bevinden zich op wandelafstand. De goed toegankelijke ondergrondse parkeerplaatsen bevinden zich direct onder de residentie.

COMFORT
CORNERSTONE bestaat uit 8 luxe energiezuinige appartementen. De zeer ruime gelijkvloers appartementen beschikken ieder over een grote groene privé-tuin die op de zon is georiënteerd. Op de verdiepingen is er de keuze uit ruime een- en twee-slaapkamerappartementen met fijne terrassen om van het buitenleven te genieten. Op de toplaag bevindt zich het prachtige penthouse met twee zeer ruime terrassen.
Modern wonen is ook een weerspiegeling van een levensstijl. Maximaal wooncomfort, energiezuinig en een uitgebreide veiligheid zijn eisen die worden gesteld aan het wonen van morgen. Deze uitgebreide veiligheid komt mede terug in de centrale inkomdeuren van het gebouw die voorzien zijn van een volautomatische meerpuntssluiting van buitengewone klasse. Daarnaast kan een videofoonsysteem natuurlijk niet ontbreken in deze residentie.

DUURZAAM
Door de toepassing van hoogwaardige materialen en technieken voldoen de appartementen zowel qua energie als akoestiek aan de nieuwste normen. Daarnaast zijn er voorzieningen getroffen voor het opladen van uw eventueel elektrische fiets.

Volledig overzicht op www.appartementenlommel.be

Gelijkvloers

Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
0.1 Gelijkvloers app. 224.460 EUR 1 - 89 m² - -
0.2 Gelijkvloers app. info op kantoor 1 - 72 m² - - verkocht
0.3 Gelijkvloers app. info op kantoor 2 - 106 m² - - verkocht

Verdieping 1

Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
1.1 Appartement 268.706 EUR 2 - 107 m² - -
1.2 Appartement info op kantoor 1 - 101 m² - - verkocht

Verdieping 2

Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
2.1 Appartement info op kantoor 2 - 107 m² - - verkocht
2.2 Appartement info op kantoor 1 - 91 m² - - verkocht

Verdieping 3

Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
3.1 Penthouse info op kantoor 2 - - - - verkocht